JTB_Perfect-moments_centerJTB Finland on toiminut vuodesta 1984. Olemme osa kansainvälistä JTB konsernia, jolla on 17 toimistoa Euroopassa, satoja toimistoja kolmessa muussa maanosassa, henkilökuntaa maailmanlaajuisesti n. 27.000. JTB Japan Travel Bureau on maailman 5. suurin matkatoimisto.

Laatumatakat JTB Finland - LiikematkatLiikematkat

Yritysasiakkaamme ovat pieniä ja keskisuuria yrityksiä, jotka arvostavat laadukasta ja henkilökohtaista palvelua. Yrityksille nimeämmme vastuulliset yhteyshenkilöt, ja tuntiessaan yrityksen matkustussäännöt on virkailijan helppo löytää sopivimmat reitti- ja hintavaihtoehdot.

MessumatkatMessumatkat

Messumatkoihin erikoistunut henkilökuntamme räätälöi messumatkanne toiveiden mukaan kaikkialle maailmaan. Messumatka on edullinen, varma ja helppo liikematkaratkaisu. Suosituimmille messuille kannattaa tehdä varaukset hyvissä ajoin. Lennot ja hotellit voidaan varata myös erikseen. Kysy lisää asiantuntijaltamme tästä

Laatumatkat JTB Finland - Vapaa-ajan matkatVapaa-ajan matkat

Tuotamme omatoimisia, räätälöityjä matkoja mm. Japaniin ja muualle Aasiaan. Laatumatkat /JTB Finland -ketju tunnetaankin erityisesti Japaninspesialistina. Välitämme myös Japan Rail Passeja, kannattaa hankkia ne etukäteen – junapasseja ei voi ostaa Japanista. Räätälöimme omatoimimatkoja kaikkialle maailmaan, kauttamme saa myös seuramatkoja, vuokra-autoja, hotelleja, junalippuja , laivalippuja – ota yhteys!

Laatumatakat JTB Finland - RyhmämatkatRyhmämatkat

Ryhmämatkojen suunnittelussa erityisen tärkeää on yhteistyö asiakkaan kanssa. Yhteisen suunnittelun lopputuloksena syntyy antoisa ja pieniä yksityiskohtia myöten asiakkaan toiveiden mukainen ryhmämatka. Toimistoillamme on laaja kokemus ryhmämatkojen järjestäjänä. Suunnittelemme ja toteutamme asiakkaan toiveen mukaisen ryhmämatkan mihin tahansa kohteeseen.