Liikematkat

JTB Finland – laatupalvelua!

Corporate-travel

Meillä on vuosien kokemus liikematkustuksen hoidosta, asiakaskuntamme koostuu pääasiassa pienistä ja keskisuurista yrityksistä. Tunnemme asiakkaidemme matkustustottumukset hyvin, ja panostamme henkilökohtaiseen, asiantuntevaan palveluun. Toimistomme on osa Japan Travel Bureau Groupia. Meillä on vahvat kansainväliset suhteet sekä Euroopan maihin että kaukokohteisiin.

Täyden palvelun toimisto

Täyden palvelun matkatoimistona hoidamme yrityksellenne keskitetysti kaikki matkapalvelut – lentoliput, majoitukset, laiva-ja junaliput, autonvuokraukset, viisumit , kohteen ohjelman (opaspalvelut, retket, pääsyliput, tulkkaus, pöytävaraukset jne.). Meiltä saa myös hyödyllistä tietoa kohteista sekä matkustukseen liittyvistä ohjeista, säännöistä ja määräyksistä.

Matkadokumentit toimitamme asiakkaillemme e-lippuina.

Panostamme tehokkaaseen ja henkilökohtaiseen palveluun, jotta asiakkaamme voivat keskittyä omaan ydinliiketoimintaansa ja jättää matka-asiansa huoletta Laatumatkojen hoidettavaksi. Haluamme tuoda näin asiakkaillemme selvää ajan ja kustannusten säästöä.

Tehtävämme on löytää asiakkaalle parhaat lentoyhteydet ja edullisimmat hinnat, ja ohjata asiakasta oikeisiin ratkaisuihin.

 

Heräsikö kiinnostus – ota yhteys tästä tai puh. (09) 68669830